Abonnementen

Het meest voor de hand ligt dat je op zoek bent naar een telefoon abonnement. Dit ligt voor de hand omdat een abonnement allereerst goedkoper is dan prepaid en daarnaast de meeste mensen hun telefoon zodanig vaak gebruiken dat dit ook de enige logische optie is.

Abonnementen in alle vormen

Het is onmogelijk dat wanneer je op zoek gaat naar een leuk telefoon abonnement voor jezelf dat je daarin niet zult slagen. Daarvoor zijn er simpelweg teveel telefoon abonnementen op de markt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat door de enorme concurrentie tussen telefoon providers de tarieven voor een abonnement behoorlijk scherp zijn. Elke provider wil je tenslotte graag als klant verwelkomen.

Let op dat je bij een telefoon abonnement in combinatie met een telefoon kunt kiezen voor 1- en 2-jarige contracten. Bij de laatste is de telefoon weliswaar goedkoper, maar zul je uiteindelijk wel duurder uit zijn voor je abonnement over de gehele looptijd genomen. Bij een 1-jarig telefoon abonnement ben je sneller van je abonnement af en zou je daarna dus kunnen kiezen voor sim only wat uiteindelijk relatief goedkoper is.

Previous post:

Next post: