Keuze maken

Afhankelijk van waar je precies naar op zoek bent bij een telefoon provider kan het je keuze vermakkelijken of juist vermoeilijken. Zoek je bijvoorbeeld naar een prepaid kaart, dan vallen er al direct een groot aantal providers af, omdat er een aantal zijn die geen prepaid kaarten aanbieden of zo duur zijn dat het gewoonweg geen optie is om bij hen een prepaid kaart te bestellen. Een prepaid kaart is vooralsnog het best te bestellen bij provider Simyo, die zowel met de aanbieding als met de tarieven de concurrentie voorblijft.

Kiezen voor een telefoon abonnement

Als je op zoek bent naar een telefoon abonnement is het belangrijk om bij de verschillende telefoon providers eens te gaan kijken, want deze worden door allemaal aangeboden, zij het door de een iets beter dan door de ander. Wie er de beste aanbiedingen heeft is hier niet goed te zeggen, maar gemiddeld komt opnieuw Simyo er weer goed uit en dat geldt ook voor providers Tele2 en Simpel. Daarnaast heeft ook Ben doorgaans redelijk goed geprijsde telefoon abonnementen in de aanbieding.

Telefoon + abonnement

Als je op zoek bent naar een telefoon + abonnement kun je bij alle providers kijken, behalve bij Simpel en Simyo, want zij bieden deze mogelijkheid niet aan. In feite zijn de prijzen voor de abonnementen die bij een telefoon zijn inbegrepen redelijk hetzelfde, maar zijn het vooral de prijzen van de telefoons die nogal eens uiteen kunnen lopen.

Previous post:

Next post: