Tarieven

Het verschil tussen telefoon providers zit natuurlijk in wat ze aanbieden. Sommige telefoon providers hebben nu eenmaal meer mogelijkheden te bieden wat betreft abonnementen of prepaid dan andere providers. Toch is het niet alleen van belang om te kijken naar wat providers aanbieden, maar ook tegen welke tarieven. Soms kun je bij provider A een abonnement vinden dat precies is wat je zoekt, terwijl provider B een uitgebreidere versie van dit abonnement aanbiedt tegen een lager tarief. Hier kun je dus enkel achter komen door het vergelijken van telefoon providers.

Telefoon en een abonnement

Als je een telefoon wilt kopen met daarbij een abonnement zijn er vaak beperkte mogelijkheden wat betreft het kiezen hiervan. Abonnementen bij een telefoon zijn namelijk vooraf al vastgesteld en dat betekent dus dat je nog wel te kiezen hebt, maar minder. De meeste keuze zul je hebben als je gaat voor een sim only abonnement. Dit houdt in dat je alleen een abonnement afsluit zonder telefoon. Voordeel hiervan is dat je je abonnement tot in detail kunt samenstellen.

Een passend abonnement vinden tegen de best mogelijke tarieven is het gemakkelijkst als je een vrij constante telefoon gebruiker bent. Als je echter de ene maand bijvoorbeeld 300 belminuten nodig hebt en de andere maand maar 100 is het al iets lastiger kiezen. Kijk in zo’n geval verder dan tarieven en kijk ook naar de flexibiliteit van een provider.

Next post: